Ton Kosterman en Björn van de Groes nieuwe managers voetbal

Ton Kosterman en Björn van de Groes zijn de nieuwe managers voetbal bij sv AWC. “Zij geven richting aan de clubslogan van AWC: ‘Samen één, samen beter’”, aldus Guus van Schijndel, bestuurslid voetbalzaken van de club.

Onder de vlag van de AWC Voetbalacademie gaan zij het voetbalkader beter maken. Betere coaches maken hun spelers beter, betere spelers maken hun teams beter en uiteindelijk wordt daardoor de club beter.

De rol van de manager voetbal is essentieel om deze speerpunten te verbeteren. Voor het nieuwe seizoen 2019/20 gaan Ton Kosterman en Björn van de Groes deze rol gezamenlijk invullen.

Ton Kosterman is dit jaar 35 jaar actief als trainer/coach waarvan 25 jaar als hoofdtrainer. Hij heeft zijn sporen verdiend bij AWC, Alverna, Woezik, Margriet Oss en Oss’20. Dit jaar is Ton voor het tweede seizoen hoofdtrainer van RKSV Wittenhorst. Björn van de Groes is een echte AWC’er met veel ambitie. Björn is dit jaar ook trainer/coach binnen de Voetbalacademie van NEC en verantwoordelijk voor het JO19-2 team bij die club.

SponsorVisie Responsive iframe Example