Try-out bij AWC!

Beste AWC’ers, ouders en overige voetbalvrienden en -vriendinnen,

We leven nog steeds in een vreemde periode. Thuis, op school en ook bij AWC ondervinden we dagelijks de gevolgen van het coronavirus.

De vakantieperiode zal voor de meesten anders zijn dan in vorige jaren. Dit jaar bijvoorbeeld geen Okie-Dokie Dorp, geen Vierdaagse en niet iedereen gaat op vakantie. AWC wil daarom tijdens de vakantieperiode iets voor jullie organiseren. Vanaf 1 juli mag naar alle waarschijnlijkheid het clubhuis en terras weer open, kunnen we op het kunstgrasveld voetbalactiviteiten organiseren en kinderen tot 10 jaar kunnen ook weer spelen in ons nieuwe speeltuintje. We denken dat we voor het hele gezin iets leuks te bieden hebben. De kinderen voetballen en spelen en ondertussen kunnen de ouders een terrasje pakken bij AWC, hoe fijn is dat?

Om te ervaren of dit initiatief aanslaat organiseren we op zaterdag 11 juli (de eerste schoolvakantiedag) een try-out. Gedurende de dag is een helft van het kunstgrasveld beschikbaar om vrij te voetballen en op de andere helft organiseren we gedurende de dag voetbalsessies van ongeveer anderhalf uur per leeftijdsgroep. Tijdens de sessies spelen we voetbaltoernooitjes waar je individueel voor kunt inschrijven. Je speelt 5 partijtjes 4-tegen-4 en elke ronde speel je in een ander team tegen een ander team. Je scoort je punten individueel en na 5 ronden is er een winnaar. De kosten hiervoor zijn 2 euro per persoon. De opbrengst gebruiken we voor activiteiten van onze Voetbalacademie.

De speeltijden voor de diverse leeftijdsgroepen zijn als volgt:
10.30-12.00 uur: leden en niet-leden geboren in 2013-2012-2011
13.00-14.30 uur: leden en niet-leden geboren in 2010-2009-2008
15.30-17.00 uur: leden en niet-leden geboren in 2007-2006-2005-2004-2003-2002

Hoe geef je jezelf op?
Toernooi 10.30 uur: uiterlijk 5 juli een e-mail sturen met naam en geboortedatum naar Erik van Eldijk (erikvaneldijk@hotmail.com)
Toernooi 13.00 uur: uiterlijk 5 juli een e-mail sturen met naam en geboortedatum naar Guus van Schijndel (guusvanschijndel63@gmail.com)
Toernooi 15.30 uur: uiterlijk 5 juli een e mail sturen met naam en geboortedatum naar Frank Graveth (f.graveth_awc@hotmail.nl)

Na je inschrijving krijg je een bevestiging van deelname en overige informatie. Het inschrijfgeld moet je op 11 juli bij AWC contant voldoen. We hopen op veel deelnemers!

Als de belangstelling tijdens de try-out groot is en we in een behoefte voorzien zullen we meer van dit soort dagen organiseren tijdens de vakantie!

We zien jullie op 11 juli weer graag op de Wijchert!

Met vriendelijke groet,
Guus van Schijndel, voorzitter Technische Commissie en lid bestuur AWC

SponsorVisie Responsive iframe Example