Update Grote Clubactie 2020: zie hier de link om loten te kopen

In ons eerste nieuwsbericht miste de link van de pagina waar loten voor de Grote Clubactie kunnen worden gekocht. Hieronder vind je het complete bericht.

Op zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook AWC doet hieraan mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe materialen. Een lot kost 3 euro, waarvan 80 procent (dus 2,40 euro per lot) direct naar onze eigen clubkas gaat. Loten kun je kopen op deze pagina.

Verantwoord loten verkopen
Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in zijn werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje.

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken!

SponsorVisie Responsive iframe Example