AWC 1 behaalt direct eerste winst in de 3e divisie

Zaterdag 19 augustus stond de eerste competitiewedstrijd in de derde divisie op het programma.

Goed voorbereid in de organisatie, vrije doorgang voor het arbitrale trio, ballenjongens en een afwachtende houding wat ons te wachten stond, begonnen we aan de wedstrijd.
AWC liet al direct zien dat ze een volwaardige tegenstander wilden zijn tegenover Barendrecht dat al jaren op dit niveau actief is.
De eerste grote kans was dan ook voor AWC. Barendrecht kon ternauwernood de bal van de lijn werken. De eerste helft verliep op en neergaand, maar echte grote kansen bleven uit en werd de rust bereikt met 0-0.
Barendrecht begon in de tweede helft goed en zette AWC hevig onder druk en dat leidde tot een grote kans. Tijn van de Groes redde uitstekend.
Toch kwam AWC op 1-0, uit een vrije trap van Boy Visser, doordat Daan Pauwels het zicht van de keeper ontnam. De vreugde rond en op het veld was groot en zou het dan toch kunnen gebeuren dat we van zo’n gerenomeerde tegenstander konden winnen. Er  volgde hierna een periode van veel wissels, doordat veel awc’ers er doorheen zaten en Barendrecht nog voor de winst wilde gaan.
Ondanks de grote druk die volgde, kon AWC het doel schoon houden.
De stand bleef 1-0 en onder luid applaus van de vele supporters langs de lijn en op de tribune verlieten de spelers het veld.
Na de wedstrijd werd de wedstrijd goed samengevat door aan te geven dat Barendrecht de iets betere spelers hadden, maar AWC het team!

SponsorVisie Responsive iframe Example