AWC 1 promoveert  naar de 3e divisie.

 

In een eerste helft waar Baronie iets meer balbezit heeft , maar het aantal kansen gelijk is, wordt de rust met 0-0 afgesloten.
In de rust wordt Vinay Saltani vervangen door Daan de Bruijn en al na enkele minuten valt onze spits Jorn Reuvers , na een blessure vervangen door Lennart Nieuwenhuis.  In de 40e minuut maakt Daan de Bruijn de 0- 1. Daarna zet Baronie flink druk, maar weet geen gat te vinden in de stabiele verdediging van AWC. Zo blijft de stand zoals het is en promoveert AWC naar de derde divisie, een unicum in de Wijchense voetbalgeschiedenis.
Een gedroomd afscheid van trainer Camiel Jager en Nicky van de Groes, /Fren Stevens  Jaap Jansen en Lennart Nieuwenhuis.
Bij thuiskomst op de Wychert wordt de selectie getrakteerd op vuurwerk en groene rookpluimen onder het toeziend oog van veel toegestroomde leden en supporters.
Om 19.30 uur volgt de huldiging, waar onze burgermeester en wethouder van Sport een woordje doen om deze unieke prestatie voor de vereniging en de gemeente nogmaals te benadrukken, De selectie wordt bedankt met 2 grote flessen champagne en reikt aan iedere speler/begeleider een Wijchense waardebon uit.
Daarna zingt Leon Klaus het clublied live, wat de sfeer extra verhoogt. Ten slotte neemt bestuurslid voetbalzaken Guus van Schijndel het woord om de selectie namens de verenging te feliciteren en de kampioensschaal uit te reiken. Tot in de laatste breekt het feest los onder de klanken van DJ Richard.

SponsorVisie Responsive iframe Example