AWC vs TEC

Datum wedstrijd:
15 oktober 2023
Uitslag:
0 - 4

Zondag speelde AWC thuis tegen TEC in het volgeladen sportpark de Wijchert. Deze ploeg stond 1 punt boven ons maar hebben wel diverse ex-profs onder contract en ook de K*t keeper coach Erik Meijers.

De eerste minuten kon AWC het hoge tempo nog wel bijbenen. In de 10e minuut floot de scheidsrechter voor een vrije trap aan de rechterzijde van ons strafschopgebied. Walid Hassoun legde de bal direct neer en trapte de bal in de goal. De AWC-ers stonden te kijken en wachten op het fluitje van de scheidsrechter, maar dat bleek niet nodig. 0-1 was het resultaat.

Daarna was het TEC wat het spel dicteerde en AWC kon het tempo niet aan.  In de 15e minuut was het TEC wat counterde en over links opkwam en voorzette op wederom Walid, deze  wist wel raad met deze voorzet en met een volley schoot hij de 0-2 binnen. AWC kon niets anders dan tegen houden en kwam zelf tot weinig kansen.

Aan het einde van de eerste helft werd de spits Givon Derby van TEC op de zestien aangespeeld, deze draaide weg en schoot de bal onhoudbaar binnen voor Tijn van de Groes.

Ruststand 0-3.

In de tweede helft hetzelfde beeld. Een uitval van TEC via wederom Derby die laag binnenschoot 0-4 in de 50e minuut.

TEC liet AWC daarna komen om gevaarlijk te counteren maar tot doelpunten kwam TEC niet meer en TEC was een maatje te groot voor AWC.


SponsorVisie Responsive iframe Example