AWC vs TOGB

Datum wedstrijd:
29 oktober 2023
Uitslag:
3 - 0

AWC trof zondag in Berkel en Rodenrijs een te sterke tegenstander in TOGB: 3-0. De Wijchense derde divisionist voetbalde tot aan de rust nog aardig mee, maar daarna sloeg de thuisploeg toe. ,,Het kwaliteitsverschil dat er voor rust al was, werd daarmee zichtbaar in de score”, sprak AWC-trainer Lodewijk de Kruijf.

De oefenmeester, dit seizoen voor het eerst actief met zijn ploeg in de derde divisie, gaf TOGB de complimenten. “Een goede, frisse en fitte ploeg. Dat wist ik al, omdat ik er vorig seizoen in dienst van UDI’19 tegen had gespeeld. Zij gaan in de top eindigen en wij misten de scherpte om daar iets tegenin te brengen.”

Een tactische omzetting na rust sorteerde niet het gewenste effect. Met Youri Hubers voorin als ‘kapstok’ om de bal wat meer vast te houden, liep AWC toch tegen drie goals aan. Merick Heintjes jaste de bal in de kruising, Sitor Sla en Jay Zandbergen scoorden ook voor de Zuid-Hollanders.

AWC blijft keurig elfde in de competitie, met twaalf punten uit tien wedstrijden. ,,Wij moeten onze punten halen tegen andere tegenstanders. Er is dus absoluut geen sprake van paniek na deze zeperd.”


SponsorVisie Responsive iframe Example