Bestuur

Download de link naar de notulen van de laatste bestuursvergadering (23 april 2019) via deze link.

Sinds de Algemene Ledenvergadering van najaar 2019 bestaat het bestuur uit de volgende zes mensen:

De post van voorzitter van sv AWC is sinds 21 oktober 2019 vacant.

Fred Thannhauser is binnen het bestuur de secretaris. Na allerlei omzwervingen binnen de jeugdafdeling (zoals vader van voetballende zonen, jeugdleider en voorzitter van de jeugdcommissie en technische commissie) is Fred al jaren lid van het bestuur. Eerst was hij vele jaren actief als bestuurslid technische zaken en nu als secretaris.
 
Daarnaast is Fred clubscheidsrechter en ook voor allerlei hand- en spandiensten kun je hem benaderen. Hij is te bereiken onder nummer 06-18764875 en per mail: secretaris@svawc.nl

Jos Giesbers is als penningmeester verantwoordelijk voor het financiële reilen en zeilen binnen de vereniging. In het verleden voetbalde hij ongeveer dertig jaar bij Oranje Blauw bij de recreanten en hij was ongeveer zeventien jaar penningmeester bij SV Leones in Beneden-Leeuwen. Hij werkte bij accountant- en belastingadvieskantoor OBC uit Wijchen en in die hoedanigheid is hij al sinds 2003 lid van de Businessclub AWC. Ook is hij al jaren supporter van het eerste elftal van AWC doordat zijn neefjes Jorrit en Mannes tot voor kort in het eerste elftal speelden.
 
Met zijn naderende pensioen werd hij gevraagd om de functie van penningmeester bij AWC op zich te nemen. Nagenoeg elke voetbalvereniging heeft het moeilijk om de financiën op orde te krijgen en te houden. Jos ziet het dan ook als zijn uitdaging om samen met de andere zes bestuursleden en alle leden en sponsoren en vrijwilligers van de vereniging te zorgen voor een gezond financieel fundament. Jos is te mailen via penningmeester@svawc.nl Sinds september 2019 is Jos tevens vicevoorzitter.

Guus van Schijndel is bestuurslid voetbalzaken bij AWC. Na een actieve loopbaan als voetballer langs clubs als BSC Roosendaal, Wilhelmina Den Bosch, Willem II Tilburg, NAC Breda, Leones en AWC is Guus in 2003 begonnen als coördinator bij de F-pupillen toen zijn zoon Laurens bij AWC ging voetballen. Sinds 2008 is hij coördinator van alle pupillen geweest, van de mini’s t/m de D-pupillen.
 
In november 2015 werd hij bestuurslid voetbalzaken. In deze rol wil hij ervoor zorgen dat ‘de voetbaldieren’ (alle trainers en coaches) de ambities kunnen realiseren die in het club- en voetbalplan staan beschreven. Hij hoopt nieuwe energie in de club te kunnen mobiliseren zodat meer mensen zich gaan inzetten waarbij AWC kiest voor kwaliteit en waar voetbal centraal staat. Want trainers/coaches maken spelers beter, betere spelers maken een team beter en betere teams maken de club beter! Guus is bereikbaar via voetbalzaken@svawc.nl.
Guus AWC bestuur

Martijn Verharen is bestuurslid algemene zaken. Hij is geboren op echt AWC-terrein, op de Valendries. Hier groeide hij ook op en het was dan ook niet vreemd dat hij ooit als jeugdspeler bij AWC begon te voetballen. Inmiddels is hij al ruim vijftig jaar lid van onze vereniging. In deze jaren was hij behalve speler ook leider, trainer en kaderlid.
 
Sinds 13 november 2018 is hij bestuurslid algemene zaken met in zijn portefeuille onder meer de kantine, gebouwen velden en het terrein. Hij ziet het als zijn uitdaging om samen met alle vrijwilligers AWC verder te ontwikkelen als leuke en hechte familieclub. Zonder vrijwilligers is er geen AWC en Martijn vindt dan ook belangrijk dat het bestuur zuinig is op deze vrijwilligers, want samen zorgen zij voor een toekomstbestendige familieclub, die niet alleen sportief maar ook financieel gezond is. Martijn is te mailen via algemenezaken@svawc.nl

Jos van Beek is bestuurslid commerciële zaken bij AWC. Jos is geboren en opgegroeid in Grave, maar zat wel in Wijchen op de middelbare school. In 1995 besloot hij om definitief de Maas over te steken en in dat jaar kwam hij in Wijchen te wonen. Hier woont hij nog steeds met zijn vriendin, dochter, zoon en twee bonusdochters.
 
Jos is werkzaam bij JWR Elektrotechniek, wat ook gevestigd is in het mooie Wijchen. Hij heeft zelf nooit gevoetbald, maar door zijn voetballende zoon Stijn is hij toch regelmatig langs het voetbalveld te vinden. Een vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vrijwilligers en daarom is Jos erg blij dat hij de club kan ondersteunen in zijn functie. In het bestuur zet hij zich in voor sponsorzaken. Je kunt Jos mailen via sponsoring@svawc.nl.

Tim Giesbers is bestuurslid vrijwilligerszaken en communicatie. Hij komt uit een echte AWC-familie; zo was zijn opa Thijs jarenlang bestuurslid, waarvan ook jaren voorzitter, van onze vereniging. In 2012 meldde hij zich aan als jeugdtrainer bij AWC, ondanks nooit gevoetbald te hebben. Na een aantal jaar als jeugdtrainer werd hij ook trainer/coach van een seniorenteam. Dit seizoen leidt hij AWC JO17-4 en AWC 9.
 
Na een tijdje bij AWC werd hij bij de commissie communicatie gevraagd en vanuit zijn enthousiasme over de vereniging rolde hij ook in andere functies, zoals de evenementen- en toernooicommissie en de werkgroep Voetbalacademie. Inmiddels is hij sinds het najaar van 2018 als bestuurslid vrijwilligerszaken en communicatie verkozen in het bestuur van AWC. Hij hoopt in deze functie het vrijwilligersbeleid nog verder te verbeteren en ook te zorgen voor een professioneel communicatiebeleid van de club. Heb je een vraag of opmerking voor Tim? Dat kan via vrijwilligers@svawc.nl