Waar ‘industriële elektrotechniek’ en ‘passie voor voetbal’ elkaar ontmoeten

Eén van de kernwaarden van sv AWC is betrokkenheid. Dat vinden we niet alleen belangrijk naar onze leden toe, maar ook in de samenwerking met externe partijen; samen één, samen beter. Zoals bijvoorbeeld met onze sponsoren. Het is niet alleen de financiële bijdrage die onze club sterker maakt. We zoeken graag de samenwerking op gezamenlijke waarden. AWC heeft namelijk ook veel terug te bieden aan de bedrijven in onze regio. Zoals de mooie samenwerking die we onlangs hadden met Modderkolk, hoofdsponsor van sv AWC en van de Modderkolk Voetbalacademie.

Persoonlijke ontwikkeling
Net als AWC staat Modderkolk bekend als een echte Wijchense onderneming met een gezellige familiaire sfeer met vele borrels en feesten. Hierdoor voelen de medewerkers van Modderkolk – net als onze leden- zich erg betrokken bij hun organisatie. Echter, onze grootste gedeelde waarde is persoonlijke ontwikkeling. Sinds 2012 biedt Modderkolk opleidingen aan via de eigen Bedrijfsschool. Precies zoals wij doen met onze Voetbalacademie. Beiden zijn gericht om medewerkers/leden intern op te leiden waardoor de medewerker/het lid groeit in zijn/haar ontwikkeling en een mooie carrière opbouwt binnen de organisatie/ vereniging.

Organisatie in beweging
Modderkolk ziet het als een sport om mensen, kennis en techniek continu te ontwikkelen zodat andere organisaties beter kunnen presteren. Jaarlijks zet de organisatie haar medewerkers graag in het zonnetje tijdens de ‘week van de medewerker’. Deze vond de eerste week van oktober plaats en had als centraal thema ‘Uitdagend werk, gezond geregeld.’ Bjorn van de Groes had de eer om uit naam van AWC onze betrokkenheid bij Modderkolk uit te dragen. Bjorn is Manager Voetbal bij sv AWC en in deze hoedanigheid stuurt hij ook de Voetbalacademie aan. Medewerkers konden zich inschrijven voor workshops Teamfit, die Bjorn speciaal voor Modderkolk op de Wychert gaf, en hield hij een lezing over dit onderwerp.

Bjorn kijkt hier met een tevreden gevoel op terug: “Vooral op teamniveau zijn er veel overeenkomsten. In principe doe ik dit ook voor mijn werk en we hebben besloten dat er een vervolg komt voor sommige teams. Groepsdynamica is ontzettend belangrijk voor duurzame inzetbaarheid. Elkaar in de kracht zetten, wat zijn de kwaliteiten van je teamgenoten. Ik kan hierover uren vertellen. Want alleen maak je niets klaar, samen één ís samen beter.”

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de industriële elektrotechniek?
Dan maakt Modderkolk graag kennis met je.

 

SponsorVisie Responsive iframe Example