Duurzaamheidscertificaat

Sv AWC voldoet aan eisen Wet Milieubeheer

In 2021 heeft sv AWC flink geïnvesteerd in duurzame energie. Zo heeft de club led-veldverlichting aangeschaft en is de binnenverlichting deels vervangen door ledverlichting. Daarnaast zijn slimme meters voor gas en elektra geplaatst. Maar ook verving de club twee oude diepvrieskisten en twee oude koel/vrieskasten voor energiezuinigere apparaten.

Duurzame plannen voor 2022

Voor 2022 heeft sv AWC nieuwe duurzame plannen gemaakt. Deze zijn bestemd voor de kleedkamers 7 t/m 12 en zullen bestaan uit isolatie dak en muren, thermopane ruiten, waterbesparende douchekoppen, isolatie warmwaterleidingen, touchless bediening douches en led-binnenverlichting met bewegingsdetectie.

Certificering

De te nemen duurzaamheidsmaatregelen en de plannen hierin zijn wettelijk verplicht en vastgelegd. Bij een controle dienen ze overlegd te kunnen worden. HIT Profit koopt de energie in voor sv AWC en levert ondersteuning op het gebied van duurzaamheidsmaatregelen. Wanneer een organisatie voldoet aan de gestelde eisen van de Wet Milieubeheer reiken zij het Duurzaamheidscertificaat uit. Deze heeft sv AWC op 7 december 2021 ontvangen.

SponsorVisie Responsive iframe Example