AWC 90 portret: Manuela Willems

Medewerker ‘Derde helft’

We vergeten het mogelijk snel, maar er staan iedere speeldag personen achter de bar en in de keuken om het de leden en de bezoekers van ons AWC naar de zin te maken. Van koffie en thee in de morgen tot aan de nodige kannetjes met (meestal) bier voor de deelnemers van de derde helft. Mensen waarmee je vaak vluchtig contact hebt en waar je natuurlijk vaak op je wenken wordt bediend. Een van deze medewerkers is Manuela Willems. Sinds ongeveer een jaar is zij met veel enthousiasme aan het werk gegaan in de keuken van de kantine van AWC onder de bezielende leiding van Eef om het iedereen naar de zin te maken.

Samen met de andere (meestal) dames van de kantine is zij gedurende de openingstijden van de kantine druk met het bereiden van koffie, bakt ze friet, maakt ze heerlijke tosti’s, verkoopt ze chips, cola en broodjes bal. Zoals gezegd is ze al een jaar actief in de keuken en het verveelt haar nog geen moment. Ze heeft het er reuze naar de zin en ze geniet vooral van de gezelligheid als het lekker druk is in de kantine.

Zorgzaam type

Die werkzaamheden zijn een leuke afwisseling van haar studie voor verzorgende IG (individuele gezondheidszorg). Dat is een hele uitdaging. Ze zit in haar laatste jaar, maar daar laat ze het niet bij zitten en zal, nadat ze is geslaagd, zeker verder studeren en wel voor verpleegkundige. Een studie die nog eens 3,5 jaar zal duren. Haar kennende gaat het haar zeker lukken. En wij zijn waarschijnlijk dan verzekerd dat zij die 3,5 jaar nog te zien is in de kantine van AWC om ons van dienst te zijn met koffie en tosti’s. Top bediening!!

SponsorVisie Responsive iframe Example