AWC 90-portret: Marcel Janssen

Fanatieke supporter

De titel van meest fanatieke supporter van AWC komt zonder twijfel toe aan Marcel Janssen. Bijna 50 jaar geleden geboren in Nijmegen, maar getogen in Wijchen en al bijna zijn leven lang aanwezig bij de club. Hij was vijf jaar toen hij met zijn oom voor het eerst bij AWC binnenliep en vanaf dat moment was hij “verkocht”, zoals dat heet. Hij is niet alleen supporter, maar doet ook veel voor zijn club. Hij is materiaalman voor AWC 1, zet de spullen in de bus voor de uitwedstrijden en zet het bier koud in de koelkast van de bus. Zodat op de terugweg met de overwinning op zak een biertje gedronken kan worden.

Hij is daarnaast vaste grensrechter voor het team JO17-1, maar is verder niet te beroerd om bij andere teams als grensrechter op te treden als er even niemand beschikbaar is. Ook is hij vaste klant in het clubhuis om de “derde helft” op te luisteren. Er is vrijwel niemand bij de club die hem niet kent.

Marcel draagt AWC voor altijd bij zich

Toen AWC 1 kampioen werd in de Eerste Klasse, en daardoor promoveerde naar de Hoofdklasse, was Marcel bij alle festiviteiten aanwezig. Zo was er feest in het clubhuis, een ontvangst bij de burgemeester en werden er nog wat extra drankjes genuttigd bij “Sterrebosch”. Dat kampioenschap heeft zoveel indruk op hem gemaakt, dat hij dat heeft laten vastleggen op zijn rechterbovenarm. Daar prijkt het logo van AWC en dat laat hij ons met veel trots zien. Marcel je bent een kanjer!!

SponsorVisie Responsive iframe Example